Rolgordijnen
Luxdeco - Rolgordijnen
Luxdeco, koploper in kwaliteit, prijs en service
Vergelijk eerst prijzen vooraleer te bestellen.
Voordelen Luxdeco
Kwaliteit , ervaring en service
Voordelen product
Onze producten onderscheiden zich van de concurrentie
Rolgordijnen zijn één van de meest verkochte raamdecoratie producten omwille van hun gebruiksvriendelijkheid , hun grote waaier aan stofkeuzes , de eenvoudige plaatsing en ze associëren zich zeer gemakkelijk met andere producten.

Door de uitgebreide keuze aan kleuren is het vrij eenvoudig om een kleur te kiezen dat werkelijk past bij elk interieur. Bovendien bieden rolgordijnen diverse oplossingen om het comfort van de woonruimtes aan te passen aan de eigen wensen.

Heeft u graag contact met de buitenwereld maar wenst u de inkijk te beperken is er keuze tussen transparante en semi transparante stoffen. Wenst u echter rustig te slapen zonder gestoord te worden door storend daglicht is er voldoende keuze uit de collectie verduisterende stoffen.

Is er behoefte om uw rolgordijnen deels te gebruiken als warmtewerend middel zijn de screen stoffen een uitstekende keuze.

Een moderne look geven aan rolgordijnen is vrij eenvoudig door middel van diverse optie zoals , een mooie cassette om de bovenrol in op te bergen , moderne steunen , aangepast koordgewicht , diverse onderlatten . Een manuele bediening kan eventueel worden vervangen door een elektrische bediening , al dan niet aan te sluiten op een domotica systeem.

Kortom , rolgordijnen zijn uitgegroeid van een basis product tot een zeer aantrekkelijke raamdecoratie en is bovendien zeer budgetvriendelijk.

Een getuigenis van één van onze laatste klanten : " De rolgordijnen beantwoorden aan onze verwachtingen. We zullen op de gelijkvloers ook nog rolgordijnen hangen aan 3 ramen.
Bedankt! "