Transparante rolgordijnen
Luxdeco - Transparante rolgordijnen
Luxdeco, koploper in kwaliteit , prijs en service
Vergelijk eerst prijzen vooraleer te kopen !
Voordelen Luxdeco
Kwaliteit , ervaring en service
Voordelen product
Ons product onderscheidt zich van de concurrentie .
Bij nazicht van de definitie "transparant" zijn er wel 15 verschillende betekenissen voor deze term. Voor ons is de natuurkundige verklaring van toepassing en deze luidt "de verhouding van de intensiteit van het doorgelaten licht ten opzichte van het opvallende licht".
Anders geformuleerd , hoeveel licht gaat er doorheen de stof van een transparant rolgordijn . Er zijn 2 mogelijkheden dewelke volledig afhangen van de bijkomende eigenschappen die de klant verlangt van zijn rolgordijn. Iedere eigenschap resulteert in een verschillend comfort gevoel.
a) volledige transparantie eigenschap (voile)
b) semi-transparante eigenschap

Volledige transparante rolgordijnen:
Deze stof belemmert de inkijk overdag , maar van binnen behoudt u wel een klare kijk van hetgeen er buiten gebeurt. Wel is het zo dat de voordelen gedurende het dag licht een nadeel zijn wanneer in de woonkamer het licht wordt ontstoken.

Semi - transparante rolgordijnen:
Bij deze stof is de inkijk volledig onmogelijk maar is contact met de buitenwereld praktisch onbestaande. De gefilterde lichtstralen komen mooi doorheen de stof en voorkomen reflectie op computerschermen en televisie. De hoeveelheid binnenkomend licht is afhankelijk van de kleurtint van de stof , een witte stof zal meer licht doorlaten vergeleken met een bruine stof. Indien s avonds het licht in de woonkamer wordt ontstoken zijn alleen zeer lichte silhouettes waar te nemen.

Opmerking :
Transparante en semi-transparante stoffen hebben nauwelijks invloed op de warmteregeling in de woonruimtes.
De graad van privacy is uiteraard totaal afhankelijk van de gekozen optie van rolgordijn stof.

En wat zeggen onze klanten : " Wij hebben een rolgordijn screen gekocht,past perfect,goede kwaliteit,geweldige service en stipt geleverd. Een aanrader!!!! "