Decoratieve plinten
Plinten zijn een echte vriend bij renovaties !
plinten - 51_1
plinten - 51_2
plinten - 51_3

Waarom plinten ?
Op z
oek naar de perfecte plint om je interieur die finishing touch te geven? Een stijlvol exemplaar dat ontsierende kabels discreet verbergt? Of overzetplinten om oude plinten snel te camoufleren? Bij Luxdecor weten we als geen ander wat de juiste plinten voor jouw interieur kunnen betekenen. 

Een plint is een elegante verbinding tussen de vloer en de muur. Maar plinten zijn nog zó veel meer. Ze geven karakter aan je interieur, kunnen ruimtes optisch hoger laten lijken, ze zijn handig om een slordige naad tussen vloer en muur weg te werken … Kortom, ze zijn onmisbaar in elke ruimte! Benieuwd wat je nog met plinten kan doen? 

Van design plinten tot budgetvriendelijke oplossingen: We bieden je een plint in elk model, elk formaat én voor elke stijl. Strak, landelijk, groot, klein, opvallend of net discreet. Alle plinten zijn gemaakt in stevig Duropolymer®  – een geëxtrudeerde en impactbestendige polystyreenmix van hoge densiteit. Dat materiaal is schok- en waterbestendig.

Welk zijn de voordelen van ORAC plinten ?
  • Schokbestendig tegen stoten van de stofzuiger
  • Waterbestendig
  • Verbergen oude plinten en kabels
  • Snel geplaatst
  • Meteen overschilderbaar
  • Flexibele plinten beschikbaar.

Multifunctioneel

Met de mulitifunctionele lijsten kan je werkelijk alle kanten uit. Een en hetzelfde profiel kan zowel als muurlijst, kroonlijst en plint worden gebruikt. Eenvoudig, makkelijk en snel te plaatsen. De profielen DX121 , DX119 , DX168 ,DX163 , DX 162 , DX159 ,Dx 157 , DX 164 ,SX180 , SX181 en DX 134 kunnen multifunctioneel gebruikt worden.

Wie wat creativiteit aan de dag legt, kan er zelfs verbazend mooie lambriseringen mee maken: modern, sober en strak.

Selecteer de producten waarvoor u een offerte wenst te ontvangen. U kunt de producten selecteren door de checkboxen onder de afbeeldingen aan te vinken en vervolgens op de blauwe knop 'Offerte aanvragen' te klikken.