Decoratieve wandelementen
Muurdecoratie voor ieders budget
Unieke 3D Wall Panels
Kroonlijsten - 51_1
Kroonlijsten - 51_2
Kroonlijsten - 51_3
Decoratieve wandtegels

 Wall Panels. Of het nu gaat om een klein accent of het bekleden van een volledige muur, de 3D Wall Panels geven extra cachet en persoonlijkheid aan elke ruimte. 
De geometrische figuren Rombus (W100) en Trapezium (W101) zijn de basisingrediënten voor eindeloze creatieve combinaties. We geven je alvast enkele voorbeelden.Verlang je naar een arty opsmuk van je woonkamer, keuken of kantoor? Een echte eye-catcher in huis hoeft helemaal niet duur te zijn! Laat je verbeelding spreken en breng elke muur tot leven met de 3D

Bij Rombus en Trapezium zijn niet alle hoeken even hoog. Dit zorgt voor een opmerkelijk spel van licht en schaduw met een uiterst speels 3D effect.Met de 2 Cubi panelen (W102 en W103) heb je meteen bouwstenen in handen om zelf moeiteloos unieke creaties te vormen. Vlakke muren komen tot leven en veranderen gewoon in gedurfd. Niets is onmogelijk met Cubi!

Jouw individualiteit, jouw creativiteit.

Selecteer de producten waarvoor u een offerte wenst te ontvangen. U kunt de producten selecteren door de checkboxen onder de afbeeldingen aan te vinken en vervolgens op de blauwe knop 'Offerte aanvragen' te klikken.