Vloerbekleding - Laminaat -Cleanfloor
Cleanfloor laminaat aan de top met moderne trend kleuren
Voordelen van laminaat.

Laminaat biedt eeb degelijke en duurzaam vloeroppervlak dat zich ideaal leent voor ruimtes die veelvuldig gebruikt worden.De toplaag is afgewerkt in een kunstlaag die vlekbestendig is. De afwerkingslaag beschermt ook tegen krassen en inkepingen.Slijtage komt bij kwalitatieve laminaatsvloer zelden voor. Onze laminaat wordt verkocht met een garantie van 20 jaar.

Elegant en budgetvriendelijk

I
s een vloerbedekking duur ? Het hoeft niet ! Laminaatvloer straalt de warmte uit van een houten vloer  maar tegen een veel lagere prijs.Bovendien is de keuze van parket entegelprints zeer uitgebreid. Laminaat past zich aan elk interieur aan. Landelijk of trendy ,strak of modern ,tijdloos of klassiek.Alles kan.

Graag info omtrent Finesse ? www.luxdeco.be/nl/deco-11/vloerbekleding-kunststof-finesse
Graag info omtrent Parket ? www.luxdeco.be/nl/deco-2/vloerbekleding-parket-solidfloor

Krasbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Bij het juiste gebruik en onderhoud van laminaat is de levensduur zeer lang . Lees aandachtig onze onderhoudsvoorschriften , bij een optimaal gebruik van laminaat kan men tellen dat hrasbestendig is en bovendien zeer gemakkelijk te onderhouden. Snelle poetsbeurten maken ruimte voor de levenskwaliteit te verhogen.

Verpakkingen

W
e bieden de keuze aan tussen 3 afmetingen voor de lameinaatvloeren. 
1383 x 193 x 7mm  - 6 natuurgetrouwe kleuren met bijpassende plinten
1286 x 243 x 8 mm  - 6 natuurgetrouwe kleuren met bijpassende plinten
2175 x 243 x 8 mm  - 6 natuurgetrouwe kleuren met bijpassende plinten
Selecteer de producten waarvoor u een offerte wenst te ontvangen. U kunt de producten selecteren door de checkboxen onder de afbeeldingen aan te vinken en vervolgens op de blauwe knop 'Offerte aanvragen' te klikken.