Decoratieve Kroonlijsten
Kroonlijsten Luxdeco : niets dan troeven
Kroonlijsten - 51_1
Kroonlijsten - 51_2
Kroonlijsten - 51_3
Kroonlijsten - 51_4

Kroonlijsten
Een kroonlijst maakt een ruimte af: het vormt een esthetische overgang tussen muur en plafond, verbergt barsten en oneffenheden, en creëert extra dynamiek in het interieur. De veelheid aan stijlen en afwerkingen is bovendien ongezien: van strak over hedendaags tot geornamenteerd, klassiek of big to impress. Tel daar nog eens de knowhow en ervaring van Orac Decor bij op, en je weet dat het resultaat om in te lijsten zal zijn.

Makkelijke installatie
 

Onze lijsten, die gemaakt worden uit licht, sterk en duurzaam kunststof, zijn heel gemakkelijk te installeren. De geïntegreerde lijmgroeven garanderen vlotte lijmaanbrenging en je krijgt installatiegarantie wanneer je werkt met onze DecoFix-lijmen.

Ideaal voor renovatie

Onze lijsten lenen zich perfect voor renovatiewerken. In geen tijd werken ze namelijk oneffenheden of naden in muur en/of plafond weg. Onze ORAC Flex-profielen zijn bovendien uitstekend geschikt voor wie aan de slag wil met kromme of gebogen muren.

 


Meteen overschilderbaar
 

Onze lijsten zijn meteen overschilderbaar, omdat we die standaard voorzien van een witte primerlaag. Dat betekent dat je ze meteen de kleur geeft die je voor ogen hebt en ze bijgevolg na plaatsing naadloos in je interieur passen.Verschillende toepassingsmogelijkheden 

Niet alleen bieden kroonlijsten decoratief en functioneel heel wat troeven, je vindt ze hoe dan ook binnen je beschikbare budget. Maar hét grote voordeel is de brede waaier aan toepassingsmogelijkheden:

Selecteer de producten waarvoor u een offerte wenst te ontvangen. U kunt de producten selecteren door de checkboxen onder de afbeeldingen aan te vinken en vervolgens op de blauwe knop 'Offerte aanvragen' te klikken.