Deco profielen voor raamdecoratie
Verberg de rails van raamdecoratie en gordijnen
Deco profielen voor raamdecoratie - 51_1
Deco profielen voor raamdecoratie - 51_2
Deco profielen voor raamdecoratie - 51_3
Deco profielen voor raamdecoratie - 51_4
Algemeen

De meeste ruimtes in een woning zijn voorzien van gordijnen , rolgordijnen , duo-rolgordijnen , vertikale lamellen , jaloezieën ,vouwgordijnen ,enz. Al deze producten hebben een bovenrail die vaak zichtbaar , storend en niet mooi is. Met een aangepast gordijnprofiel kan dit euvel worden opgelost.Bovendien maakt het gordijnprofiel een geheel met de muur zodanig dat het niet opvalt en zelfs een moderne look geeft.


Gordijnprofielen

Gordijnprofielen werden vervaardigd volgens de meest recente technologieën en materialen. Ze bieden de mogelijkheid om gordijnrails weg te werken dankzij het extra steun- en lijmpunt, zonder dat daarom bijkomende systemen nodig zijn.
Met de C991 (van de hand van ontwerper Ulf Moritz) en de C341 en C342 Heritage-profielen kunnen zowel klassieke als moderne interieurs van een elegante afwerking voorzien worden.

Installatie : zie onderstaande video voor binnen - en buitenhoek

             
Vormen

Scroll even verder naar beneden en bekijk de diverse vormen , klik op de het geïntresseerde model en aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen.
Selecteer de producten waarvoor u een offerte wenst te ontvangen. U kunt de producten selecteren door de checkboxen onder de afbeeldingen aan te vinken en vervolgens op de blauwe knop 'Offerte aanvragen' te klikken.