Paneelgordijnen
Uitstekend geschikt voor grote ramen en/of scheidingswanden.
Paneelgordijnen - Luxdeco - 2_1
Paneelgordijnen - Luxdeco - 2_2
Paneelgordijnen - Luxdeco - 2_3
Voordelen
  • Ideaal voor grote ramen
  • Speels effect
  • Keuze uit meer dan 250 prachtige stoffen
  • Ook geschikt als room divider 
Algemeen

Paneelgordijnen en Panels zijn op veel manieren en in diverse situaties toe te passen. Paneel gordijnen komen vooral goed tot hun recht bij grote ramen en schuifpuien en te gebruiken als raambekleding, lichtwering of als decoratieve zonwering en warmtewering. Paneelgordijnen zijn ook goed toepasbaar als roomdivider, scheidingswand of kamerscherm.

Door als scheidingswand/roomdivider te gebruiken kunt u op deze manier één kamer opdelen in twee ruimten. Maar u kunt bijvoorbeeld ook uw garderobe verbergen van de hal of het kinderbed scheiden van de speelruimte. Onze paneelgordijnen zijn ideaal te gebruiken om een rommelige kastenwand uit het zicht te laten verdwijnen. En dit alles met een heel mooie collectie paneelgordijnen.
Uitvoering

Paneel gordijnen in de nieuwste kleuren en uitvoering brengen deze verticale raambekleding weer helemaal terug in uw woning of kantoor. Stijlvol en royaal hoog zijn de mooie uni en dessin panelen van 40 tot wel 140cm breed. Het railsysteem bestaat uit maximaal 5 sporen(glijgootjes) waarin de panelen voorzien van kunststof rollagers zich soepel achter en langs elkaar voortbewegen. Het aantal panelen varieert van 2 tot 10 stuks afhankelijk van uw raam en uw wensen. De panelen kunnen worden weggeschoven naar een zijde links of rechts. Maar ook een middensluiting met aan beide zijden de panelen geschoven is mogelijk. Wilt u alle panelen afzonderlijk en los van elkaar kunnen verschuiven, ook dit is mogelijk. De panelen schuift u op met een luxe trekstang of u kiest voor koordbediening met bijzonder koordgewicht. De rail systemen zijn in een design systeem of standaard systeem.
Vraag een vrijblijvende offerte aan!