Rolgordijnen
Profiteer van onze acties.
Ontdek onze rolgordijnen op maat, elektrisch of verduisterend en in alle kleuren. Voordelig en van de beste kwaliteit ontdek het zelf. - 2_1
Ontdek onze rolgordijnen op maat, elektrisch of verduisterend en in alle kleuren. Voordelig en van de beste kwaliteit ontdek het zelf. - 2_2
Ontdek onze rolgordijnen op maat, elektrisch of verduisterend en in alle kleuren. Voordelig en van de beste kwaliteit ontdek het zelf. - 2_3

RolgordijnenRolgordijnen op maat zijn de "passe partout" tussen de verschillende types van raamdecoraties. Door zijn eenvoud in uitvoering, zijn kwaliteit en zijn zeer eenvoudige bediening passen ze werkelijk in elk type van woning. Bovendien zijn ze zeer functioneel en praktisch combineerbaar met elke andere vorm van gordijnen. De grote keuze aan stoffen laat toe om de juiste stof te kiezen die de eigenschap heeft waarnaar je op zoek bent. We leveren kwalitatieve rolgordijnen.

Rolgordijnen van Luxdeco

 • Top kwaliteit
 • Prijsgunstig
 • Gratis opmeting en thuislevering
 • 10 dagen levertijd
 • Tot 400 cm breedte
 • Op aanvraag , eigen plaatsingsdienst

Rolgordijnen op maat
Onze rolgordijnen worden steeds op maat gemaakt op basis van de afmetingen dewelke de  klant doorgeeft of op basis van onze eigen opmetingen. Op deze wijze zijn uw gordijnen steeds passend in het vensterkozijn.

Transparante rolgordijnen
Transparante rolgordijnen  , ook wel eens semi transparante raamdecoratie genoemd , creeën een lichte en sfeervolle ruimte maar met het behoud van uw privacy. Deze fijngeweven stof filtert de lichtinval maar beheerst ook de doorkijk. De maximale hoeveelheid licht wat wordt gefilterd zorgt voor een natuurlijke uitstraling in uw ruimte.Zeer aan te raden als raamdecoratie.Kwalitatief en zeer prijsgunstig.

Verduisterende rolgordijnen
Wenst u een perfecte nachtrust ? Verduisterende rolgordijnen weren het licht volledig en zijn warmtewerend. De stof is op de rugzijde voorzien van een speciale coating die de lichtinval of doorkijk onmogelijk maken , ze zijn daarom geschikt voor slaapkamers. Eenvoudig maar wel een een noodzakelijk raamdecoratie om rustig te slapen.Rolgordijnen voor slaapkamers zijn een absolute aanrader en zeer betaalbaar.

Lichtdoorlatende rolgordijnen
Een compromis tussen de verduisterende en transparante stoffen zijn de gordijnen met een lichtdoorlatende stof. Ze zijn bevorderend om de warmte buiten te houden maar laten wel toe uw privacy te bewaren. Anderzijds houden ze een deel van het daglicht buiten zodat refletie op computers en tv 's worden geminimaliseerd. Een aangename raamdecoratie die verschillende eigenschappen verenigd.

Energie besparende rolgordijnen

Met de huidige energie crisis dienen alle middelen gebruikt te worden om de energie facturen onder controle te houden. De Verosol rolgordijnen bieden hier een antwoord. Via een intelligente en efficiente rugcoating zijn de rolgordijnen voorzien van een fijne aluminium coating.Het effect is onmiddellijk voelbaar na ophanging. Ook al is de aankoopprijs iets duurder , de besparing op de energie factuur is per direct zichtbaar. De Verosol rolgordijnen zijn geen air conditioning , wel een zeer hoogstaand kwaliteitsproduct dat zeer efficient en duurzaam werkt.


De Voordelen

 • Functioneel
 • Regelt lichtinval .
 • Verhoogt privacy.
 • Regelt inkijk.
 • Passen in elk interieur.
 • Gemakkelijke installatie

Rolgordijnen met cassetteEen gordijn op rol  met een cassette resulteert in een zeer strakke uitstraling. In opgetrokken toestand is het doek volledig beschermd in de cassette en is vervuiling of beschadiging onmogelijk.

Met electrische bedieningOp aanvraag zijn de rolgordijnen voorzien van een Somfy motor. We gebruiken uitsluitend motoren met een topkwaliteit zodat we zeker zijn dat in geval van panne er een degelijke servicedienst kan geleverd worden.Indien er bij de plaatsing moeilijkheden tevoor schijn komen kan u beroep doen op onze diensten.De bediening van de electrische Somfy motoren gebeurt door middel van een afstandsbediening of een schakelaar.

De collectieDe collectie bestaat uit ruim 400 kleuren. Alle kleurtinten zijn in overvloed beschikbaar.
Alle eigenschappen die een klant wenst, kunnen we aanbieden, gaande van een standaard polyester stof tot een wasbare Trevira CS stof, een anti bacterie stof enz
Uni stoffen, prints, tekeningen, transparantiegevoelig, screens enz. Alles is aanwezig. We leveren uitsluitend rolgordijnen op maat.

De uitvoeringRolgordijnen op maat gemaakt kunnen geleverd worden in zijn meest eenvoudige vorm, maar kunnen naar wens een meer trendy look krijgen. We denken hierbij aan bijhorende kleuren van steunen en onderlat, metalen ketting, alu onderprofielen, schulpranden in diverse vormen,kortom er zijn veel decoratieve opties. De onderkant kan eveneens afgewerkt worden met metalen ringen in diverse kleuren. De bovenrol kan weggestoken worden achter een kooflijst.
Als optie kan het rolgordijn opgerold worden in een mooie cassette.
Standaard gebeurt de bediening met een ketting maar een elktrische bediening is ook beschikbaar. Bij vragen helpen we u graag met gratis advies.

ContactAarzel niet ons te contacteren voor vragen of een afspraak. Vul ons contactformulier in, bel ons op +32 489 77 77 12 of stuur een mail naar: verkoop@luxdeco.be

 
Bekijk ook eens:


Aluminium jaloezieën - Gordijnen en overgordijnen - Houten jaloezieën - Paneelgordijnen - Plissé gordijnenVerticale lamellen - Vouwgordijnen

Vraag een vrijblijvende offerte aan!